انواع لیفتراک

امتیاز پست
5/5
انواع لیفتراک

لیفتراک و کاربرد آن

انواع لیفتراک ، لیفتراک دستگاهی صنعتی است که برای حمل و نقل مواد و محصولات و الوار یا هر چیز دیگری در انبارها و سوله ها از آن استفاده می کنند. لیفتراک ها با توجه به کاربردی که دارند، در انواع مختلفی تولید می شوند. لیفتراک دارای دو شاخک در جلوی خود بوده و از این شاخه ها برای بالا و پایین بردن وسایل و کالاها و همچنین برای جابجایی استفاده می کند. این دستگاه شامل یک دکل، شاخک و الحاقیات می‌باشد و با در نظر گرفتن نوع فعالیتی که دارند، از آن می توان در انبارها برای حمل و نقل و جابجایی بار استفاده کرد.

اگر قصد خرید لیفتراک دارید، دینولیفتراک به عنوان مرکز فروش لیفتراک صفر در خدمت شما دوستان است.

تامین قطعات و خدمات این دستگاه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در رابطه با کاربرد اصلی لیفتراک باید گفت که در محل هایی که ساخت و ساز زیاد می باشد، این دستگاه دارای کاربرد ویژه ای بوده و از آن می‌توان برای جابجایی مصالح و وسایل ساختمانی استفاده کرد. در انبارها در سطوح وسیع می توان از لیفتراک ها برای جابجایی راحت بار استفاده کرد.

شاخک های لیفتراک این قابلیت را دارند که بالاتر از دستگاه رفته و بار مورد نظر را در بالاترین سطح وسایل دیگر قرار دهند و این موضوع باعث شده تا با کمک لیفتراک ها بتوان بارگیری کامیون ها را به راحتی انجام داد.

انواع لیفتراک

با در نظر گرفتن پیشرفتی که در تکنولوژی صنعتی صورت گرفته است، برای اموری مانند جابه جایی وسایل سنگین لازم است که از انواع لیفتراک استفاده شود. این دستگاه جابجایی بار را آسانتر کرده و دارای بازدهی بیشتری برای حمل بار می باشد. در صنعت به خصوص برای حمل و نقل و انبارداری لیفتراک ها نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. نخستین بار در اوایل قرن بیستم از لیفتراک ها استفاده شده است.

امروزه این ماشین ها غیر قابل جایگزین بوده و مانند هر دستگاه صنعتی دیگری با در نظر گرفتن ماهیت کاربرد و ویژگی هایی که در محل مورد استفاده خود دارند، از تنوع زیادی برخوردار می باشند. در این مقاله شما را با انواع لیفتراک آشنا می کنیم. قبل از خرید لیفتراک باید نکات مختلفی را در مورد این دستگاه در نظر گرفت تا لیفتراک خریداری شده در محدودیت های فضای کاری و انبار، از کارایی بالایی برخوردار باشد. همچنین با توجه به شرایط وزن معمول بار، لیفتراک انتخاب شده باید قابلیت تحمل وزن بار را داشته باشد.

بدون در نظر گرفتن ابعاد و نوع سوختی که لیفتراک ها از آن استفاده می کنند، این دستگاه ها شامل انواع لیفتراک های کانتربالانس، جک پالت، ریچتراک و لیفتراک ها و استاکرهای دستی، نیمه برقی و برقی می باشند.

اما با در نظر گرفتن نوع سوخت مصرفی، این دستگاه ها شامل دسته بندی های دیگری هستند. بنابراین هنگام انتخاب این دستگاه ها با توجه به سوخت مصرفی آن لازم است که به ایمنی و ویژگی‌های بهداشتی فضا دقت کرد‌. به عنوان مثال لیفتراک های دیزلی و بنزینی دارای توان بالایی هستند و میزان آلودگی این دستگاه ها نسبت به دیگر لیفتراک ها بیشتر می باشد. این موضوع باعث شده است که در صنایع بهداشتی، مواد غذایی و انبار های کوچک و سر بسته از لیفتراک های برقی استفاده شود. در ادامه این مقاله شما را با انواع لیفتراک ها آشنا می کنیم.

مدل های انواع لیفتراک

انواع مدل های لیفتراک

لیفتراک های وزنه تعادل

یکی از معروف ترین و متداول ترین نمونه های لیفتراک، دستگاه لیفتراک وزنه تعادل می باشد. این نوع لیفتراک ها به گونه ای هستند که اپراتور زمانی که پشت آن می نشیند، در پشت دستگاه یک وزنه تعادلی برای برقراری وضعیت تعادل وجود دارد و با استفاده از چنگال هایی که در جلوی دستگاه هستند، بار را می تواند جابه جا کند.

انواع مختلفی از لیفتراک های وزنه تعادل تولید می‌شود که با استفاده از سوخت هایی مانند بنزین، گاز مایع و نیروی برق فعالیت می ‌کنند. هر کدام از این دستگاه ها از معایب و مزایایی برخوردار می باشند. برای مثال لیفتراک دیزلی و لیفتراک بنزینی_ گازی در مقایسه با لیفتراک های برقی از سرعت بیشتری برخوردار هستند و دارای ظرفیت‌های بالاتری جهت جابجایی بار می باشند. اما برای رعایت موارد بهداشتی بهتر است که از لیتراک های برقی در محیط های کوچک استفاده نمود. این لیفتراک ها در دو نوع چهار چرخ و سه چرخه تولید می شوند و نوع چهار چرخ آن، دارای استفاده بیشتری است.

استکرها

استاکر ها از انواع لیفتراک های پیاده رو هستند که با استفاده از شاخک های خود می توانند به بار ارتفاع دهند.‌ تولید این نوع لیفتراک در انواع و ظرفیت های مختلف صورت می گیرد و اپراتور می تواند با آن به صورت دستی و یا میوه برقی کار کند. در استاکرهای برقی جایگاهی برای اپراتور تعبیه شده که با رفتن بر روی آن می‌تواند به صورت ایستاده دستگاه را در داخل سالن به حرکت درآورد. استاکرها برای انبار های کوچک جهت بارگیری کامیون و وانت گزینه مناسبی هستند.

فورک لیفتراک های کانتر بالانس

فورک لیفتراک های کانتر بالانس از مشهورترین انواع لیفتراک در شکل ظاهری و تنوع کارکرد می باشند. همان طور که از نام این دستگاه ها مشخص است دارای دو ویژگی اصلی می باشد که شامل چنگک هایی در قسمت بالای بالابر بوده و مهار ساده و بی نقص بار از ویژگی ها و کاربردهای اصلی آن به شمار می‌آید. قسمت بلند کننده پشتی این دستگاه، وظیفه حفظ تعادل و توازن دستگاه را در زمان بلند کردن بارهای سنگین انجام می دهد.

فورک لیفتراک های کانتربالانس دارای دو مدل اصلی هستند که شامل چهار چرخ و سه چهار می باشد. نخستین مدل عرضه شده از این دستگاه نوع چهار چرخ آن است که به علت داشتن توان بالاتر در زمان جابجایی بارهای سنگین، نسبت به دیگر مدل ها متداول تر و محبوب تر است.

کارکرد فورک لیفتراک های کانتر بالانس با سه چرخ مثل دیگر نمونه‌ های لیفتراک کانتربالانس می باشد. ولی کلیه حرکات منظم بوده و بلند کردن اجسام سنگین با استفاده از نیروی چرخ هایی که در قسمت جلویی دستگاه هستند تامین خواهد شد. این لیفتراک ها در مکان هایی که دارای کمبود فضا هستند، گزینه مناسبی می باشند. زیرا دارای چرخ هایی هستند که به راحتی می ‌توان مسیر حرکت آنها را کنترل کرد. برای مکان هایی که بارگزاری در داخل و خارج لازم می باشد، این دستگاه گزینه ایده عالی می‌ باشد. قابلیت دسترسی سریع در کنار حرکت دوار روی سطوح باعث تضمین بهره‌مندی از حداکثر میزان تولیدات می ‌شود.

نخستین بار طراحی و تولید لیفتراک های سه چرخ برای کارایی و حرکت بهتر در فضاهای محدود و راهرو های باریک انبارها صورت گرفت. این دستگاه‌ ها در کلیه ساختارهای کاری، قابلیت های لیفتراک های سه چرخ را دارند. ولی کنترل آنها در راهروهای پر پیچ و خم انبار ها، راحت تر و همچنین دایره حرکتی آنها آزاد تر می باشد. در لیفتراک های کانتربالانس نیروی رانشی با استفاده از گاز برقی یا دیزل تامین خواهد شد. همان گونه که از نام این دستگاه مشخص است، فورک لیفتراک های کانتربالانس دارای وزنی متعادل هستند و نیروی کافی برای تجهیزات کافی در قسمت جلوی این دستگاه با استفاده از این وزنه تامین خواهد شد. لودر های الکتریکی مانند باتری هایی برای ایجاد یک منبع نیرو به کار می‌ روند.

ریچتراک ها

همان گونه که از نام ریچتراک ها مشخص است، این دستگاه ها برای رسیدن به ارتفاع و یا طبقاتی در انبارها به کار برده می شوند که تقریباً می‌توان گفت هیچ دستگاه دیگری نمی‌تواند، این کار را انجام دهد. ریچتراک ها دارای انواع مختلفی می باشند که به صورت مدل های ایستاده و دولبه تولید می شوند تا کاربران از بابت جابجایی و دسته بندی محصولات در انبار های چند طبقه دغدغه ای نداشته باشند.

از انواع ریچتراک ها می توان نمونه هایی را مثال زد که تا ارتفاع بیش از ۱۲ متر هم امکان دسترسی به کاربران را خواهند داد. بیشتر ریچتراک ها قادر هستند بارهای حدود ۱ تا ۳ تن را خیلی راحت جابجا کنند. این دستگاه ها مانند لیفتراک های دیگر دارای کاربری ساده و ایمن در صورت رعایت اصول ایمنی هستند.

نامگذاری این نوع لیفتراک به علت طراحی ارتفاع بالای آنها می باشد. در هر منطقه‌ای از محیط کار که به جابه جا کردن اجسام سنگین در ارتفاع بالا نیاز باشد، از این دستگاه استفاده می کنند. ریچتراک ها دارای انواع مختلفی می باشند که از جمله رایج ترین آنها می توان به ریچتراک های ایستاده اشاره کرد که در زمانی که فقط یک بار بارگیری انجام می‌شود، از این دستگاه استفاده می‌کنند. در قسمت جلوی این دستگاه دو چنگک وجود دارد که دارای لایه ای بر روی اسلاید ها است و باعث می شود حمل و نقل بار را بتوان با خیال راحت انجام داد.

لیفتراک های دو لبه نیز به نمونه‌ های اولیه شباهت دارند. ولی دارای چنگک های بلندتری هستند و برای مکان هایی که بارهای چوبی سنگین در هر سایت نگهداری می شود، گزینه مناسب تری هستند و با استفاده از چنگک ها این امکان وجود دارد که بار را بتوان از قسمت عقب جابجا کرد. در مکان هایی که چندین بار به صورت همزمان به سایت وارد می شوند، از زوایای مختلف از طریق چنگال های دوبلکس می توان بار را جابجا کرد.‌

جک پالت یا لیفتراک ساده

از قدیمی ترین و ساده ترین فرم لیفتراک می‌توان به جک پالت ها اشاره کرد‌. از جک پالت های دستی برای ایده گرفتن برای ساخت لیفتراک های اولیه استفاده شد.‌ این دستگاه دارای کاربرد زیاد و عملکرد ساده در محیط انبارها می باشد. از انواع جک پالت ها می توان نوع دستی و برقی آن را نام برد. ولی کاربرد هر دو نوع آن برای جابجایی بوده و در صورتی که به ارتفاع دادن برای بار نیاز باشد، لازم است از جک پالت در کنار یک لیفتراک استفاده کرد. مدل های جدیدتر این دستگاه دارای موتور برقی بوده و اپراتور با در نظر گرفتن انواع مختلف می ‌تواند به صورت ایستاده و یا در برخی موارد به صورت نشسته، خیلی راحت این دستگاه را با کمک فرمان کنترل کند.

طراحی جک پالت تراک ها برای حرکت اشیای چوبی و کم وزن صورت گرفته است. چرخ های جلوی این دستگاه در انتهای چنگک ها تعبیه شده است و جک هیدرولیکی که در آن وجود دارد، برای بالا بردن اشیا به کار برده می‌ شود. چنگک ها به صورت افقی از چرخ های جلویی فاصله گرفته و پالت های بالابر برای پاسازی سطح مورد نظر طراحی شده اند.

لیفتراک دیزلی

انواع جک پالت لیفتراک

جک پالت لیفتراک ها باتوجه به نیاز های مختلف، در انواع مختلفی تولید می شود که از جمله آنها می ‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

جک پالت با شاخک های بلند، گزینه ای مناسب برای جابجایی پالت ها و بارهای بلند طولی

جک پالت با شاخک های پهن، گزینه ای مناسب جهت حمل و نقل پالت ها و  بارهای بزرگ عریض و پهن

جک پالت استیل و گالوانیزه گزینه ای مناسب برای کار در محیط های مرطوب مثل سرد خانه ها و بنادر

جک پالت با شاخک های کوتاه، گزینه ای مناسب برای استفاده در مکان های کوچک و راهرو های باریک مانند چاپخانه ها، داخل کانتینر ها و…

جک پالت با شاخک های زاویه دار از سطح، گزینه ای مناسب برای بارهای استوانه ای و سیلندری

جک پالت ارتفاع دار (قیچی)، گزینه ای مناسب برای حمل و جابجایی بار داخل وانت. در این جک پالت ها ارتفاع گیری دارای کاربردهای بسیار زیاد است.

جک پالت توزین دار (باسکول دار)، گزینه ای مناسب برای حمل و جابجایی بار و همچنین وزن گیری که عملکرد آن مثل یک باسکول و ترازو است.

لیفتراک های پالتی

در انبارها و صنایع ذخیره سازی برای حمل و نقل آسان پالت های چوبی از این لیفتراک استفاده می کنند. این دستگاه دارای چنگک هایی می باشد که در قسمت زیری پالت های مخصوص قرار گرفته و از جک های هیدرولیک برای جابجا کردن آنها استفاده می کنند. در بازار طیف گسترده ای از سبک ها و طرح های این لیفتراک وجود دارد. ولی تفاوت اصلی که بین لیفتراک های بالابر و لیفتراک های پالتی می باشد، لیفتراک های پالتی برای جابجایی اشیا و اجسام سنگین به کار برده می شوند. ولی محدودیت هایی از نظر دسترسی به آنها نیز وجود خواهد داشت. با وجودی که لیفتراک های بالابر را می‌توان برای جابه‌جایی تجهیزات سنگین تا هر ارتفاعی استفاده کرد.

ساید لیفتراک ها

برای مکان هایی که دارای راهروی باریک و دالان‌ های کم‌عرض هستند، ساید لیفتراک ها گزینه مناسبی می باشند. این دستگاه ها دارای چنگک هایی می باشند که در دو سمت لیفتراک نصب شده و به راحتی می توان بارهای سنگین و ریز را به صورت مستقیم و رو به جلو با آن جا به جا کرد. این نوع از لیفتراک ها دارای دو دسته هستند. یک نوع از آن با کابین هایی محصور شده و بیشتر برای فضای خارجی کاربرد دارند و نوع ایستاده آن برای محیط های داخلی گزینه مناسب تری هستند. البته انواع مختلفی از این دستگاه تولید می شود که دارای قابلیت چرخشی ۹۰ درجه ای چرخ ها بوده و موجب سهولت برای جابجایی بار در هر سمت می شوند. با استفاده از این ویژگی برای بلند کردن و انتقال لوله ها گالن ها، صفحات آلومینیومی این دستگاه گزینه بسیار مناسبی می باشد.

 لیفتراک های تلسکوپی

لیفتراک های تلسکوپی از انواع تجهیزات انبارداری هستند که در حوزه های کشاورزی و انواع صنایع این لیفتراک ها گزینه بسیار مناسبی بوده و با استفاده از آن می توان اجسام را تا ارتفاع بالا منتقل کرد. یکی از ویژگی های منحصر به فردی که این لیفتراک ها دارند، می ‌توان از آن به عنوان جرثقیل های کوچک استفاده کرد. در این لیفتراک ها اشعه های لیزری وجود دارد که موجب شده دستگاهی نسبتا قوی و انعطاف پذیر باشند. این ویژگی و دیگر قابلیت هایی که در این دستگاه وجود دارد، باعث شده تا بتوان اشیا و اجسام را با این دستگاه تا ارتفاع های مورد نظر بالا برد که معمولا این کار را با استفاده از لیفتراک های عادی نمی توان انجام داد.

لیفتراک سهند

انواع لیفتراک بر حسب نوع موتور

از جمله قسمت های مهم لیفتراک، موتور آن می باشد که تامین کننده قدرت دستگاه بوده و گشتاور لازم برای کارکرد دستگاه را ایجاد می کند. لیفتراک های امروزی دارای انواع مختلف سوخت، برای کارکرد موتور هستند. از جمله این سوخت ها می‌توان به بنزین، گاز و بنزین، دیزل و نیروی الکتریکی اشاره کرد. سوخت لیفتراک بستگی به محل مورد استفاده از آن داشته و معمولاً این دستگاه با سوخت برقی، فسیلی و یا گازی کار می کند.

در ادامه این مقاله به بررسی انواع لیفتراک بر حسب نوع موتور آنها می پردازیم.

لیفتراک دیزلی

لیفتراک‌های دیزل جهت استفاده در محیط‌های باز ایده آل هستند زیرا بخار اگزوز و ذرات دیزل در فضای باز پراکنده‌شده و مسائل زیست‌محیطی و بهداشتی و ایمنی را که ممکن است در داخل ساختمان اتفاق بیفتد را در برنمی‌گیرد.

برای استفاده در محیط های باز بهتر است از لیفتراک های دیزلی استفاده کرد. چون بخار اگزوز و ذرات دیزل در این فضا پراکنده شده و از نظر مشکلات و مسائل زیست محیطی و بهداشتی و ایمنی، که در داخل ساختمان ها ممکن است رخ دهد را نخواهد داشت. از کاتالیزورها و تصفیه کننده های اگزوز نیز می‌توان برای کاهش انتشار گازهای مضر در لیفتراک های دیزلی استفاده کرد. بنابراین با استفاده از کاتالیزورها و تصفیه کننده های اگزوز می‌توان از لیفتراک های دیزلی در محیط های بسته نیز استفاده کرد.

در مقایسه با موتورهای گازسوز، موتورهای دیزلی دارای کارایی بیشتری هستند و مخزن سوخت ۵۰ لیتری لیفتراک دیزلی راندمان بیشتری نسبت به کپسول گاز ۱۸ کیلوگرمی خواهد داشت. از دیگر مزایایی که موتور لیفتراک دیزلی دارد، می‌توان به گشتاور بالاتر آن نسبت به لیفتراک های گازسوز اشاره کرد که باعث می‌شود این دستگاه در سراشیبی ها و انجام امور سنگین، قدرت بیشتری داشته باشد. انواع مختلف لیفتراک دیزلی در تناژ ها و ظرفیت های ۲، ۳، ۵، ۷، ۰۱، ۵۱، و.‌‌‌‌‌.. تن تولید می شوند.

اما لیفتراک های دیزلی دارای معایب زیادی نیز هستند که از جمله این موارد می‌توان سر و صدای زیاد آنها را نام برد. همچنین گازهای خروجی از این دستگاه ممکن است برای برخی افراد که دارای بیماری ‌های خاص هستند، ضرر داشته باشد. در صورت استفاده از این دستگاه در محیط ‌های بسته احتمال دارد آلارمهای دود فعال شوند. این دستگاه دارای اندازه بزرگی است، بنابراین به فضای بیشتری برای کار با آن نیاز می باشد. ولی در هنگام استفاده در محیط های باز این موضوع مشکلی ایجاد نمی‌کند.‌

قیمت اولیه لیفتراک های دیزلی نسبت به لیفتراک های برقی کمتر می باشد. ولی این قیمت نسبت به یک دستگاه دوگانه سوز کمی بیشتر بوده و هزینه ای که برای تعمیر و نگهداری از این دستگاه نیاز است، نسبت به لیفتراک های دوگانه سوز کمتر می باشد. اما نسبت به لیفتراک های برقی بیشتر است.

 

لیفتراک دوگانه‌سوز (گاز LPG و بنزین)

لیفتراک هایی که دارای موتور دوگانه سوز هستند، با سوخت گاز مایع و بنزین کار می ‌کنند. این لیفتراک ها به علت قیمت رقابتی که دارند و همچنین مناسب بودن برای محیط های باز و بسته و کارکرد راحت از محبوبیت زیادی برخوردار می باشند. این لیفتراک ها دارای موتوری هستند که مشتقی از موتور دوگانه سوز بوده و در خودروها نیز از این موتور استفاده می شود. بنابراین به راحتی این دستگاه در قیمت های مناسبی در دسترس می باشد.

نسبت به لیفتراک های دیزلی، لیفتراک های بنزینی و دوگانه سوز دارای صدای کمتری هستند و بخاری که ااز اگزوز آن خارج می شود در مقایسه با لیفتراک های دیزلی دارای آلایندگی بسیار کمی می باشد. در دماهای بالا کاتالیزور اگزوز دارای عملکرد بسیار بهتری نسبت به لیفتراک های از نوع دست دوم می باشد. این دستگاه دارای ویژگی های مختلفی می باشد که نسبت به دیگر نمونه ها دارای برتری است. از جمله این ویژگی‌ها می‌ توان به سرعت جابجایی، میزان شتاب و سرعت بالابری زیاد اشاره کرد.

با وجودی که این دستگاه ها دارای قیمت ارزان تری نسبت به مدل های دیگر هستند. اما برای نگهداری و تامین سوخت به هزینه بالاتری نیاز دارند. مانند لیفتراک های دیزلی، برای این نوع دستگاه ها نیز برای سرویس زمستانه لازم است از ضد یخ استفاده کرد.

لیفتراک برقی (الکتریکی)

لیفتراک های برقی با نام لیفتراک دوستدار محیط زیست شناخته می شوند. زیرا هیچ گونه آلودگی و آلایندگی تولید نمی‌کنند و کاملاً بدون صدا می باشند. با در نظر گرفتن وزن کمتری که باتری این لیفتراک دارد، این باتری به عنوان وزنه تعادل در دستگاه می باشد و اندازه کوچکتری داشته و موجب می شود که دستگاه بتواند خیلی راحت تر حرکت نماید. در تعرفه های ارزان هزینه شارژ باتری کمتر از هزینه سوخت گاز و یا دیزل می باشد.

نسبت به لیفتراک هایی که دارای موتور دیزلی و گازسوز هستند، لیفتراک های الکتریکی خیلی ساده تر بوده و فقط دارای یک پدال گاز و یک مدال ترمز هستند و هیچ دنده ای در آنها به صورت اتوماتیک یا دستی وجود ندارد. لیفتراک های الکتریکی به هزینه های نگهداری و تعمیر کمتری نیاز دارند. از انواع لیفتراک های برقی می‌توان به استاکر کانتربالانس و یا ریچتراک ها اشاره کرد.

هزینه اولیه این دستگاه تقریباً بالا می باشد و بالا بودن این هزینه به علت باتری و شارژر گران قیمت آن است. یکی دیگر از معایبی که لیفتراک برقی دارند، عدم امکان استفاده در زمان شارژ می باشد. البته می توان با یک دست باتری اضافی این امکان را فراهم کرد. ولی به هزینه اضافه برای این کار نیاز می باشد.لیفتراک های برقی برای کار کردن به یک سطح صاف نیاز دارند، در صورتی که در سطوح شیبدار بیش از اندازه از این دستگاه استفاده شود، شارژ باتری به سرعت کاهش پیدا می کند. ولی می توان یک باتری قوی تر برای دستگاه تهیه کرد. در مناطق شرجی کارکرد دستگاه لیفتراک موضوعی است که باید به آن دقت کرد. زیرا آب و هوای مرطوب ممکن است باعث بروز مشکل در سیم کشی و قطعات الکتریکی این دستگاه شود‌.

انواع لیفتراک ها از نظر برند

لیفتراک ها از نظر برند نیز دارای انواع مختلفی می باشند. در بازار انواع مختلفی از لیفتراک های خارجی و ایرانی وجود دارند که برخی از آنها برند های شناخته شده ای می باشند. در ادامه این مقاله به بررسی انواع لیفتراک ها از نظر برند می پردازیم.

انواع لیفتراک های خارجی

لیفتراک کوماتسو

از جمله قدیمی ترین برند های تولید ماشین آلات سنگین می توان به برند کوماتسو اشاره کرد که در کشور ژاپن تاسیس شده است. این تولیدکننده در زمینه تولید تجهیزات صنعتی به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ دنیا شناخته شده و با وجود نیروهای متخصص و تجهیزات پیشرفته ای که این شرکت دارد، در زمینه ماشین آلات سنگین دارای عملکرد بسیار عالی و قابل اعتمادی می باشد. بنابراین لیفتراک های کوماتسو از کیفیت بی نظیری برخوردار هستند.

لیفتراک لینده

یکی از برندهای خارجی لیفتراک که توسط کشور آلمان ساخته می شود، لیفتراک لینده می باشد که دارای کیفیت بالایی بوده و با توجه به ساخت و موتورهای دیزلی که در آن به کار رفته، این محصول دارای توان بالایی است و در بازارهای جهانی فروش بسیار خوبی دارد. لیفتراک های تولید شده توسط شرکت لینده دارای سه دسته لیفتراک دیزلی، لیفتراک دوگانه سوز و لیفتراک برقی هستند که هر کدام از آنها ویژگی های مخصوص به خود را دارند.

لیفتراک نیسان

شرکت نیسان انواع مختلف لیفتراک را تولید می کند که از جمله آنها می‌ توان به لیفتراک برقی سه چرخ و چهار چرخ نیسان، لیفتراک گازی نیسان و لیفتراک دیزلی نیسان اشاره نمود. هر یک از این محصولات دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند و برای حمل و نقل بار در شرایط مشخصی به کار برده می شوند. لیفتراک های برقی نیسان، قابلیت تحمل بار از ۱ تا ۳ تن را دارند و لیفتراک های گازی و دیزلی نیسان دارای قابلیت تحمل وزن بار از ۱ تا ۸ تن هستند. هر یک از این دستگاه ها برای پروژه های مختلف با توجه به نیاز صنعتی به کار برده می شوند. برای انجام پروژه خرید لیفتراک نیسان به صرفه بوده و باعث می شود تا روند بارگیری تسریع پیدا کرده و با ایمنی بیشتری انجام شود.

لیفتراک زوم لاین

از جمله برندهای خارجی لیفتراک در بازار کشور ما که دارای طرفداران زیادی است، می ‌توان به لیفتراک زوم لاین اشاره کرد. این لیفتراک ها دارای انواع مختلف لیفتراک دوگانه سوز، لیفتراک برقی و لیفتراک دیزلی هستند. از طریق مراجعه به نمایندگی های مجاز فروش لیفتراک زوم لاین می توان از خدمات این برند استفاده کرده و این دستگاه را با قیمت مناسب تری خریداری کرد. در بازار کشور ما انواع مختلف لیفتراک زوم لاین به فروش می رسند. تولید انواع مختلف لیفتراک زوم لاین در این شرکت با کمک ابزار آلات مدرن و پیشرفته صورت می ‌گیرد. لیفتراک های تولید شده توسط شرکت زوم لاین به کشورهای آسیایی، آفریقایی، استرالیایی و روسیه صادر می شوند.

لیفتراک تویوتا

یکی از برندهای معروف لیفتراک برند تویوتا می باشد که از ظاهری زیبا و کیفیت بسیار خوب برخوردار است. لیفتراک تویوتا دارای الایندگی بسیار کم و قدرت بالایی بوده و این موضوع موجب رضایتمندی مشتریان این برند شده است. به طوری که از این برند می توان در هر پروژه ای و در هر زمان و مکانی استفاده کرد. شرکت تویوتا از تولید کنندگان برتر لیفتراک در دنیا است و طراحی لیفتراک های این شرکت با کیفیت بی نظیری صورت می گیرد. لیفتراک برقی تویوتا سری ۸ از جدیدترین تولیدات این شرکت است. لیفتراک های تویوتا در ظرفیت ها و تناژ های مختلفی تولید می شوند. لیفتراک های برقی تویوتا گزینه مناسب برای کار در محیط های سر پوشیده مثل سردخانه مواد غذایی و یا محیط های سالنی هستند.

لیفرتاک ایرانی

انواع لیفتراک ایرانی

لیفتراک سهند

شرکت لیفتراک سازی سهند انواع لیفتراک، یدک کش و استاکر را تولید می کند. همچنین انواع الحاقیه های لیفتراک نیز  در این شرکت تولید می شوند.

لیفتراک سپاهان لیفتر

برند سپاهان لیفتر یکی از تولیدکنندگان برتر لیفتراک ایرانی است که انواع لیفتراک و یدک کش را تولید می کند. لیفتراک های تولید شده توسط این شرکت دارای کیفیت بسیار بالایی هستند. به گونه ای که قابل رقابت با نمونه‌ های خارجی می باشند‌. لیفتراک های شرکت سپاهان لیفتر قابلیت جابه جایی بار از ۲ تا ۲۳ تن  را دارند.

لیفتراک ایران یدک

از دیگر تولید کنندگان لیفتراک در داخل کشور می‌توان به برند ایران یدک اشاره کرد که انواع لیفتراک و بالابر را تولید می کند. از جمله تولیدات این شرکت می توان به انواع یدک کش، وپالت تراک، جک پالت و لیفتراک اشاره کرد که با توجه به نیازهای مشتریان طراحی و تولید انواع بالابر و لیفتراک در این شرکت صورت می گیرد.

لیفتراک آریا

از برندهای ایرانی تولید کننده لیفتراک که دارای کیفیت بالایی است می ‌توان به لیفتراک آریا اشاره کرد. این تولید کننده انواع یدک کش، استاکر، جک پالت و پالت تراک را تولید می کند. محصولات تولید شده توسط شرکت لیفتراک سازی آریا قابل رقابت با نمونه‌های خارجی هستند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

پاسخگوی شما هستیم 9 الی 21