«وقت طلاست… قدر آن را بدانید…» ، طبیعتاً همگی ما بارها و بارها این جمله را از افراد مختلف شنیده ایم. در واقعیت نیز، اهمیت به زمان، مسئله ی بسیار مهمی محسوب می شود. لیفتراک ماشینی است شامل دکل، شاخک و الحاقیات دیگر که برای جابجایی انواع بارها در تناژ مختلف در مکان های متفاوت استفاده می شود. با ما همراه باشید تا به طور کامل لیفتراک و نوع کارکرد و رابطه ی آن با زمان را برای شما شرح دهیم.
لیفتراک چیست
در گذشته جابجایی و حمل و نقل انواع بارها توسط خود انسان و نیروی دستی صورت می گرفته است. همواره با پیشرفت تکنولوژی و گذر زمان، انسان برای پیشبرد بهتر کارها و حمل و نقل آسان تر بارها، به ساخت و تولید ماشین هایی در این حوزه پرداخته است. یکی از آن ماشین ها، لیفتراک می باشد. وظیفه اصلی این دستگاه، بالا و پایین بردن وسایل و همچنین جابجایی بارها از نقطه ای به نقطه ای دیگر و یا طبقه ای به طبقه ای دیگر است. همین موضوع باعث بالا رفتن کارایی و بازدهی در انجام امور انبارها، ساختمان ها و مکان های دیگری که از لیفتراک استفاده می کنند، شده است. از همه مهم تر استفاده از لیفتراک ها به شدت در صرفه جویی زمان موثر می باشد.
تاریخچه لیفتراک
از هزاران سال قبل، بشر به دنبال راهی برای سهولت در زندگی خود بوده است و همچنان نیز این راه ادامه دارد. در ابتدا اختراع چرخ موجب تحولی بزرگ در زندگی انسان شد. پس از آن برق بود که زندگی بشریت را به قبل و بعد از اختراع خود تقسیم کرد. در این میان اختراع ماشین آلات نیز تاثیر قابل توجهی بر روی پیشرفت صنعت و تکنولوژی انسان داشته است. با گذر زمان بشر به این نتیجه رسید که تلاش و پژوهش بی وقفه، ارزش آن را دارد که همیشه در سختی زندگی نکند. یکی از این دشواری ها برای انسان، جابجایی و حمل و نقل بارهای سنگین بر روی سطح زمین بوده است.
در ابتدا کمپانی کلارک در سال ۱۹۱۷ میلادی مشغول به تولید میل چرخ بود تا سرانجام ماشین چرخداری را به نام لیفتراک تولید کرد. کمپانی کلارک در آن زمان از لیفتراک برای جابجایی و انتقال بارها به صورت شخصی استفاده می کرد. رفته رفته سایر کمپانی ها نیز تصمیم به سفارش لیفتراک از کمپانی کلارک را گرفتند. این روند به همین صورت ادامه داشت تا سرانجام در سال ۱۹۲۳ میلادی، کمپانی بیل، موفق به تولید این دستگاه به همراه چنگگی به منظور بالا بردن اجسام سنگین شد. در واقع تصوری که امروز از لیفتراک ها در ذهن ما وجود دارد، همین دستگاه تولید شده توسط کمپانی بیل می باشد.
در حین وقوع جنگ جهانی دوم، لیفتراک ها به دلیل کارایی بالا در پشت جبهه های جنگ مورد استفاده قرار می گرفتند. همین امر موجب افزایش تولید آن ها به مرور زمان شد. در دهه ۵۰ میلادی بود که انسان به دلیل کمبود در فضا و افزایش کالا، اقدام به افزودن طبقات و قفسه ها در ارتفاعات بالاتر نمود. بدین صورت با گذشت زمان، لیفتراک ها به شکل های رایج امروزی درآمده اند و در انواع لیفتراک های برقی، دیزلی و دوگانه سوز مورد استفاده قرار می گیرند.
اجزای تشکیل دهنده لیفتراک
لیفتراک ها برای جابجایی بارهای سنگین، از اجزای مختلفی استفاده می کند که در عکس زیر قابل مشاهده است.
در ادامه به توضیح اجزای مختلف لیفتراک می پردازیم.
لاستیک های لیفتراک
انواع لاستیک های مختلفی برای لیفتراک وجود دارد که هر کدام بسته به فصای داخل و یا فضای بیرونی مورد استفاده قرار می گیرند. وظیفه ی اصلی آن ها جابجایی لیفتراک می باشد.
وزنه تعادل لیفتراک
همانطور که در عکس مشخص است این قطعه در پشت لیفتراک قرار گرفته است. جنس این قطعه از فلزی ریخته گری شده و سنگین است و وظیفه آن حفظ پایداری و تعادل بار بلند شده، می باشد. در لیفتراک های برقی باتری لیفتراک نقش مشابهی از وزنه تعادل را اجرا می کند.
گارد بالاسری
گارد بالاسر، فلزی می باشد که بوسیله هر گوشه از کابین احاطه می شود. علت وجود آن مراقبت از اپراتور در برابر هرگونه اشیاء در حال سقوط می باشد. در برخی لیفتراک ها، گارد بالاسری با بدنه لیفتراک یکدست می باشد.
سیلندرهای اصلی لیفتراک
این سیلندرها، سیلندرهای هیدرولیکی هستند که محل قرارگیری و نصب آن ها بر روی بدنه و دکل می باشد. این سیلندرها برای مدیریت بارها و هدایت آن ها به جلو و یا عقب استفاده می شوند. سیلندر بالابری، دکل و شاخک ها را برای حرکت به سمت بالا یا پایین کنترل می کند.
کابین لیفتراک
کابین لیفتراک، محدوده ای است که شامل صندلی اپراتور، پدال ها، قربیلک فرمان، اهرم ها، سوئیچ های کنترلی و نمایشگرها می باشد. امکان دارد کابین فقط از یک گارد بالاسری تشکیل و یا اینکه بوسیله ی شیشه و ورق های آهنی محصور شده باشد. در کابین های بسته، امکان استفاده از کولر و بخاری برای تنظیم دمای هوا وجود دارد.
دکل لیفتراک
دکل لیفتراک یک قطعه عمودی می باشد که برای بالا و پایین بردن بار مورد استفاده قرار می گیرد. از ریل های در هم بافته شده، بوجود آمده است که موجب استحکام افقی شاخک ها می شود. هدایت دکل به شیوه هیدرولیکی می باشد و توسط یک یا چند سیلندر هیدرولیکی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم کنترل می شود. محل نصب دکل بر روی محور جلو و یا بدنه می باشد.
نگهدارنده بالا
برای ممانعت از عقب رفتن بار در حین رانندگی مخصوصا در ارتفاعات بالا، از نگهدارنده بالا استفاده می شود. همچنین این قطعه از سیلندرهای دکل در مقابل آسیب دیدن توسط بار، محافظت می کند.
چرخ فرمان
چرخ فرمان برای کنترل و هدایت لیفتراک به مسیر مورد نظر راننده، کاربرد دارد.
شاخک لیفتراک
شاخک لیفتراک که نام دیگر آن چنگال نیز می باشد، برای بلند کردن و حمل بار اجسام مورد نظر، استفاده و در واقع یکی از اجزای مهم و جدایی ناپذیر لیفتراک محسوب می شود.
کاربرد لیفتراک
استفاده از این وسیله، سر ساختمان ها بسیار رایج می باشد زیرا این دستگاه به آسانی مواد و مصالح ساختمانی را جابجا می کند. شاخک لیفتراک ها به نحوی طراحی شده است که بوسیله ی آن، می توان بارها را به آسانی در بالاترین ارتفاعات انبارها قرار داد.
انواع لیفتراک
لیفتراک ها به سه دسته ی لیفتراک برقی، دوگانه سوز و دیزلی تقسیم بندی می شوند.
لیفتراک برقی
لیفتراک های برقی برای تامین انرژی مورد نیاز خود از برق استفاده می کنند. این مدل لیفتراک ها از آلایندگی کمتری نسبت به لیفتراک های دیزلی و دوگانه سوز برخوردار هستند. معمولاً فروش لیفتراک برقی برای محیط هایی که وجود دود در آن ها ممنوع می باشد، بهترین گزینه است. لیفتراک های برقی در مقایسه با لیفتراک های دیزلی صدای بسیار کمتری دارند و همچنین این نوع لیفتراک ها برای محیط های کوچک بسیار مناسب می باشند.
لیفتراک دوگانه سوز
منبع انرژی مورد نیاز برای لیفتراک دوگانه سوز یا همان لیفتراک هیبریدی، گاز و برق می باشد. معنای لغوی هیبرید، دوگانه است و لیفتراک هیبریدی یعنی دستگاهی که با دو منبع انرژی کار می کند. مدل های قبلی لیفتراک، فقط با منبع سوخت دیزلی کار می کردند اما شرکت های تولیدکننده اقدام به تولید لیفتراکی با آلودگی محیط زیستی کمتر نمودند. امروزه فروش لیفتراک دوگانه سوز به یکی از پرفروش ترین لیفتراک های موجود در بازار تبدیل شده است. طراحی ظاهری این لیفتراک همانند سایر لیفتراک ها می باشد تنها تفاوت موجود در لیفتراک های دوگانه، وجود یک مخزن ذخیره سوخت گاز مایع است. این نوع لیفتراک ها علاوه بر گاز، با برق نیز کار می کنند.
معمولاً تناژ لیفتراک های دوگانه بین ۳ تا ۶ تن می باشد. شایان به ذکر است برخی از مدل های لیفتراک دوگانه سوز، به جای سوخت گاز، از بنزین استفاده می کنند. به عبارت دیگر، بنزین و برق دو منبع انرژی برای این نوع لیفتراک ها محسوب می شوند و همچنین ظرفیت حمل بار آن ها، ۴ تا ۵ تن می باشد.
لیفتراک دیزلی
کاربرد استفاده از لیفتراک های دیزلی در محیط های باز می باشد. به دلیل اینکه توصیه می شود بخار اگزوز و ذرات دیزل در فضای بسته پراکنده نشود. البته وجود کاتالیزورها و تصفیه کننده های اگزوز در لیفتراک، شرایط را برای استفاده از این دستگاه در مکان های بسته نیز فراهم کرده است.
موتورهای دیزلی در مقایسه با موتورهای گازسوز از کارایی بیشتری برخوردار هستند به طوری که یک مخزن سوخت ۵۰ لیتری یک لیفتراک دیزل نسبت به کپسول گاز ۱۸ کیلوگرمی یک لیفتراک گازی، راندمان بیشتری دارد. همچنین انواع مختلفی از این لیفتراک ها در تناژهای ۲، ۳، ۵، ۷، ۱۰، ۱۵ تن و … تولید می شود.
راهنمای خرید و انتخاب بین لیفتراک برقی، دیزلی و دوگانه سوز
همانطور که در جریان قرار گرفتید، لیفراک ها جزو دسته ماشین آلاتی محسوب می شوند که کاربردهای بسیار دارند. در اینجا سعی می کنیم انواع لیفتراک های برقی، دیزلی و دوگانه را از نظر مزایا و معایب با هم مقایسه کنیم.
لیفتراک برقی
مزایا
• صدای پایین: صدای موتور الکتریکی نسبت به سایر موتورهای دیزلی، گازی و بنزینی بسیار کمتر می باشد.
• ضرر کمتر به محیط زیست: نیروی برق هیچگونه گازی تولید نمی کند. در نتیجه استفاده از لیفتراک های برقی در محیط های سرپوشیده، به تمیز ماندن هوای داخل محوطه کمک شایانی می کند.
• هزینه تعمیر پایین: لیفتراک های برقی از قطعات مکانیکی کمتری برخوردار هستند و به همین دلیل هزینه تعمیر و نگهداری آن ها پایین است.
• مرکز ثقل: وجود مرکز ثقل در قسمت پایین باعث شده است که لیفتراک برقی نسبت به سایر لیفتراک ها، از پایداری بیشتری برخوردار باشد.
• شعاع گردشی بالا: لیفتراک های برقی، شعاع گردش بالایی دارند. در واقع، چرخش در حالت ایستاده در این نوع لیفتراک ها بسیار راحت می باشد و در نتیجه لیفتراک های برقی برای فضاهای محدود و کوچک بسیار مناسب است.
• کابین خلوت: کابین لیفتراک های برقی بسیار خلوت تر از سایر لیفتراک ها می باشد. در نتیجه اپراتور این دستگاه احساس آرامش بیشتری را حس می کند.
معایب
• گران بودن: لیفتراک های برقی به دلیل استفاده از الکتروموتورها و مجموعه باتری ها از قیمت بیشتری نسبت به سایر لیفتراک ها برخوردار هستند.
• برق و محل شارژ: لیفتراک های برقی برای اینکه بتوانند به صورت مداوم کار کنند، نیازمند شارژ باتری هستند. مدت زمان شارژینگ یک بالابر برقی بین ۸ الی ۱۲ ساعت به طول می انجامد. همچنین فراهم کردن جایگاه مناسبی برای شارژ این دستگاه یکی از مسائل مهم است.
• دما و رطوبت: دما و رطوبت تاثیر بسزایی در کیفیت و کارایی باتری ها و طول عمر الکتروموتور ها دارد.
• هزینه تعویض باتری: باتری های لیفتراک برقی به مرور زمان، کارایی اولیه خود را از دست می دهند و می بایست تعویض شوند. معمولاً پس از ۷ الی ۱۰ سال، این باتری ها باید تعویض شوند. در کل خرید مجموعه باتری نیز گران تمام می شود.
لیفتراک دیزلی
مزایا
• مصرف سوخت پایین: مصرف سوخت لیفتراک دیزلی بسیار پایین تر از لیفتراک برقی و دوگانه می باشد به طوری که یک مخزن معمولی ۵۰ لیتری گازوئیل در مقایسه با یک کپسول ۱۸ کیلویی گاز، دوام بسیار بالاتری دارد.
• گشتاور بالا: لیفتراک دیزلی از گشتاور بالایی برخوردار است و در مواقع پیچ ها و سربالایی ها بسیار عملکرد قابل قبولی دارد.
• هزینه تعمیر پایین: هزینه تعمیر و نگهداری لیفتراک دیزلی به دلیل ساختار محکم و قوی موتور دیزلی آن، بسیار پایین می باشد.
• ارزشمند بودن در زمان اسقاط: در صورت خرابی کامل و غیرقابل استفاده شدن لیفتراک دیزلی، اسقاط کردن این دستگاه از ارزش بالاتری نسبت به سایر لیفتراک ها را دارد.
• ظرفیت زیاد باربری: لیفتراک های دیزلی توانایی جابجایی بارها تا ۵۰ تن را نیز دارند.
• قیمت مناسب: معمولاً خرید لیفتراک دیزلی مقرون به صرفه می باشد.
• دید عالی: مانعی در پشت لیفتراک های دیزلی وجود ندارد و به همین دلیل دید بسیار مناسبی برای راننده فراهم می کند.
معایب
• صدای بلند: لیفتراک های دیزلی در حین کار، سر و صدای زیادی تولید می کنند و همین موضوع باعث آزار کارکنان می شود.
• دود سمی: دود خارج شده از لیفتراک های دیزلی بسیار خطرناک و مضر است و به همین دلیل استفاده از این نوع لیفتراک ها در فضای بسته، توصیه نمی شود.
• سایز بزرگ: لیفتراک های دیزلی نسبت به سایر لیفتراک ها بزرگتر هستند. در نتیجه برای استفاده در فضاهایی که کوچک می باشد، این دستگاه توصیه نمی شود.
• خطرناک بودن: ذخیره محل سوخت در مکانی که از لیفتراک دیزلی استفاده می شود، بسیار خطرناک است و خطرات ایمنی دارد.
• فرسودگی ترمز: راننده مجبور است در زمان بالا بردن و جابجایی بارها، مکرراً از ترمز استفاده کند.
• هزینه سوخت بالا: هزینه سوخت دیزل رو به افزایش است و از همین رو بسیاری از مالکان این دستگاه را مقرون به صرفه نمی دانند.
لیفتراک دوگانه
مزایا
• فصای باز و بسته: از لیفتراک های دوگانه هم در فضای باز و هم فصای بسته می توان استفاده کرد.
• قیمت پایین قطعات: قطعات موتوری لیفتراک گازی ارزان و دسترسی به آن راحت می باشد.
• قدرت مانور: لیفتراک های هیبریدی به دلیل داشتن لاستیک های گوشتی با شعاع کوچک، نسبت به لیفتراک های دیزلی قدرت مانور بیشتری دارد.
• زمان سوختگیری پایین: برای تعویض سیلندر گاز لیفتراک دوگانه فقط و فقط به ۵ دقیقه زمان نیاز است. در صورتی شارژ باتری لیفتراک برقی ۸ ساعت زمان می برد.
• طول عمر بالا: طول عمر موتورهای گازی تقریبا ۲ برابر موتورهای دیزلی می باشد.
• حمل سوخت راحت: از آنجایی که سوخت گاز، راحت ترین و قابل حمل ترین گزینه سوخت لیفتراک محسوب می شود شما می توانید سیلندر گاز را در انبار خود نگهداری کنید.
معایب
• قیمت بالا: لیفتراک های دوگانه سوز از سایر لیفتراک ها گران تر می باشد.
• عمکرد پایین در سرما: سرما و کاهش دما در فصول سرد، راندمان موتورهای دوگانه سوز را به شدت کاهش می دهد.
• هزینه تعمیر و نگهداری بالا: ساختار لیفتراک های دوگانه پیچیده می باشد و به همین دلیل هزینه تعمیر و نگهداری آن ها گران است.
• وزن بالای دستگاه: به دلیل وجود مخزن سوخت بر روی لیفتراک هیبریدی، وزن این دستگاه بسیار سنگین می باشد.
در حال حاضر شما با ویژگی ها و کاربردهای مختلف انواع لیفتراک ها آشنا شدید و می توانید با دید بازتر نسبت به نیازی که دارید اقدام به خرید لیفتراک نمایید. همچنین اگر نیاز به مشاوره تخصصی دارید، با کارشناسان دینو لیفتراک در ارتباط باشید.
قیمت فروش انواع برندهای خارجی لیفتراک
لیفتراک ها انواع مختلفی دارند و بر اساس نوع کارکرد و ظرفیت جابجایی بار، قیمت فروش آن ها نیز متفاوت می باشد. در اینجا به توضیح برخی از لیفتراک های تولید خارج و همچنین قیمت لیفتراک های داخلی می پردازیم.
قیمت فروش لیفتراک بائولی
کمپانی بائولی در کشور آلمان قرار دارد و در زمینه ی فروش ماشین آلات انبارداری در اروپا فعالیت می کند. عواملی همچون نوع سوخت مصرفی و تناژ دستگاه بر روی قیمت این لیفتراک ها تاثیر مستقیم دارد. متاسفانه در حال حاضر به دلیل وجود تحریم ها و محدودیت های داخل ایران، لیفتراک بائولی صفر وارد کشور ما نمی شود. شما دوستان عزیز برای اطلاع از قیمت دست دوم این دستگاه می توانید با ما تماس بگیرید.
قیمت فروش لیفتراک زوم لاین
شرکت چینی زوم لاین در سال ۲۰۰۰ وارد بازار بورس جهانی در هنگ کنگ شد. تا به امروز این شرکت توانسته است در حوزه انواع ماشین آلات تخصصی، ابزارآلات و انواع لیفتراک ها به تولید انبوه برسد. در این شرکت برای تولید لیفتراک ها از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز استفاده می شود. قیمت لیفتراک های زوم لاین ۲ تن و ۳ تن از ۷۰۰۰ دلار شروع و در لیفتراک های ۱۰ تن به ۵۰۰۰۰ دلار می رسد. متاسفانه امکان واردات لیفتراک های زوم لاین صفر نیز در ایران وجود ندارد.

قیمت فروش لیفتراک تویوتا
احتمالاً نام برند تویوتا را بارها بارها در زمان خرید ماشین های سواری شنیده اید. باید بگوییم که این شرکت بزرگ علاوه بر ماشین های سواری، در زمینه تولید انواع ماشین آلات، همانند لیفتراک نیز فعالیت دارد. قیمت لیفتراک تویوتا به دلیل کیفیت بالای آن نسبت به سایر برندها کمی گران تر می باشد. واردات لیفتراک های این شرکت نیز، در ایران با مشکل مواجه شده است و به همین دلیل مدل صفر آن در کشور ما وجود ندارد. شما دوستان عزیز برای اطلاع از قیمت لیفتراک تویوتا دست دوم می توانید با شرکت دینولیفتراک تماس بگیرید.

قیمت فروش لیفتراک هیوندا
تولید و عرضه ی لیفتراک های هیوندا در کشور کره صورت می گیرد. واردات این برند از لیفتراک ها نیز به دلیل تحریم و فشارهای خارجی، در کشور ما وجود ندارد اما نوع دست دوم و کارکرده آن موجود است. شرکت هیوندا لیفتراک های خود را در انواع تناژ تولید می کند ولی به جرأت می توان گفت لیفتراک هیوندای ۳ تن، جزو پرفروش ترین محصولات این شرکت محسوب می شود.
قیمت فروش لیفتراک کوماتسو
لیفتراک کوماتسو محصول کشور ژاپن می باشد و این شرکت یکی از بزرگترین تولیدکنندگان در زمینه ماشین آلات محسوب می شود. واردات محصولات این شرکت نیز، از قاعده ی تحریم خصمانه علیه ایران مستثنی نیست و صفر آن در بازار وجود ندارد. با این حال، شما عزیزان برای مطلع شدن از قیمت لیفتراک کوماتسو دست دوم و کارکرده می توانید با ما در تماس باشید.

قیمت فروش لیفتراک لینده، یوهانریش و دوسان
لیفتراک های لینده، دوسان و یوهانریش نیز از برندهای معتبر و معروف در حوزه ی تولید انواع لیفتراک ها محسوب می شوند. لینده و یوهانریش دو شرکت بزرگ آلمانی و دوسان نیز یک شرکت موفق کره ای در حوزه ی تولید انواع لیفتراک ها می باشند. همانطور که تا الان باید متوجه شده باشید، فروش لیفتراک صفر از برندهای خارجی در ایران وجود ندارد. با این حال، باید توجه داشته باشید که محصولات این شرکت ها بسیار با کیفیت می باشد. در نتیجه خرید لیفتراک دست دوم و کارکرده نیز گزینه ی مناسبی می باشد. برای خرید و اطلاع از قیمت لیفتراک های دینولیفتراک، با ما تماس بگیرید.
قیمت فروش لیفتراک های ایرانی
به دلیل وجود تحریم ها و نبود لیفتراک های خارجی، تولید و عرضه انواع لیفتراک ها در کشور خود ما نیز بسیار رایج شده است. لیفتراک های تولید شده توسط شرکت های ایرانی نیز از کیفیت خوب و مناسبی برخوردار است. همچنین قیمت فروش لیفتراک صفر در داخل کشور بسیار به صرفه تر و ارزان تر در مقایسه با محصولات مشابه خارجی می باشد. در اینجا چند تا از شرکت های تولیدکننده لیفتراک در ایران را به شما معرفی می کنیم.
قیمت فروش لیفتراک سپاهان
شرکت سپاهان لیفتر واقع در شهرک صنعتی مورچه خورت در اصفهان، یکی از بزرگترین شرکت های تولیدکننده انواع تجهیزات صنعتی و انبارداری می باشد که لیفتراک سپاهان، جزو پرفروش ترین محصولات آن ها می باشد. این شرکت، لیفتراک ها را در انواع تناژها تولید می کند. قیمت لیفتراک ۳ تن و ۵ تن سپاهان به دلیل کاربرد بیشتر آن ها در بازار، متفاوت است. شما می توانید برای اطلاع از قیمت انواع لیفتراک های سپاهان با ما تماس بگیرید.
قیمت فروش لیفتراک سهند
شرکت لیفتراک سازی سهند در سال ۱۳۵۵ در استان آذربایجان شرقی فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت بزرگ تاکنون موفق به تولید و عرضه ی بیش از ۱۷۰۰۰ دستگاه اعم از انواع لیفتراک های برقی، دیزلی و دوگانه سوز شده است. شرکت سهند در سال ۱۳۷۶ موفق به کسب گواهینامه تحقیق و توسعه از وزارت صنعت و همچنین اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ برای طراحی لیفتراک شده است. کیفیت بالا و نمایندگی های زیاد این شرکت در سراسر کشور، باعث استقبال زیاد مشتریان در بازار شده است.
شایان به ذکر است عوامل مختلفی همچون وزن و نوع دستگاه بر روی قیمت لیفتراک سهند تاثیرگذار است.
قیمت فروش لیفتراک آریا
شرکت لیفتراک سازی آریا توسط بنیان گذار خود جناب آقای مهندس شوقی، فعالیت خود را در زمینه ی تولید انواع ماشین آلات بالابری در سال ۱۳۶۹ آغاز نموده است. این شرکت یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع لیفتراک ها با بیش از ۲۵ سال سابقه فروش و خدمات پس از فروش می باشد. شرکت لیفتراک سازی آریا موفق شده است که به عنوان نماینده انحصاری شرکت نیسان ژاپن، انواع قطعات لیفتراک را وارد و در کارخانه خود در شهر مشهد تولید و مونتاژ کند. این شرکت انواع لیفتراک های برقی، دیزلی و دوگانه را در تناژهای مختلف به بازار عرضه می کند و به دلیل تولید دستگاه های خود در داخل کشور، قیمت فروش لیفتراک های آریا نسبت به سایر برندهای خارجی ارزان تر می باشد. در صورت تمایل به تهیه و خرید هر یک از محصولات آریا، با کارشناسان و متخصصین شرکت دینو لیفتراک تماس بگیرید تا ضمن مشاوره و آگاهی از ویژگی های انواع لیفتراک ها، محصول مورد نیاز خود را خریداری نمایید.
سخن پایانی
قیمت فروش لیفتراک صفر و همچنین دست دوم آن به عوامل مختلفی بستگی دارد. مکان استفاده از لیفتراک، نوع و تناژ بار، نوع سوخت موتور و … از عواملی هستند که بر روی قیمت لیفتراک تاثیر می گذارند. به طور کلی لیفتراک ها به سه دسته لیفتراک برقی، دیزلی و دوگانه سوز تقسیم می شوند. لیفتراک های برقی قیمت گرانی دارند اما هزینه تعمیر و نگهداری آن ها پایین می باشد. لیفتراک های دیزلی برای استفاده در محیط های باز مناسب هستند و همچنین لیفتراک های دوگانه سوز برای جابجایی بارهای نیمه سنگین در محیط های بسته، کاربرد دارند.
اگر تصمیم به خرید لیفتراک صفر یا دست دوم دارید، می توانید با ما تماس بگیرید تا متخصصین دینولیفتراک، شما را در این امر یاری فرمایند.